İSTANBUL / FATİH - Sancaktar Hayrettin Ortaokulu

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizin motivasyonlarının artması amacıyla Tema Parka ve Aslan Parka gezi düzenlendi.

Sevgili 4. sınıf ogrencileri

Okulumuzda yapılan İngilizce Ağırlıklı Yabancı Dil Sınıfı Seçme Sınavı yapılacaktır.

Bilginize

Nis

Öğrencilerimiz Bilim Fatih'i ziyaret ederek atölyelerde eğitimlere katıldılar.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve Bilim Fatih ekibine teşekkür ederiz.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası her sene 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanmaktadır. Haftanın amacı bilim ve teknolojideki gelişmeler konusunda bir hareketlilik sağlamak, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri tanıtmaktır. Bu kapsamda okulumuzda Bilim ve Teknoloji Haftası etkinliği olarak pano hazırlanmıştır. Pano hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

23/10/2023 Pazartesi tarihinden itibaren ders giriş çıkış saatleri değişmiştir.

Tüm veli ve öğrencilerimizin bilgisine.

Tem

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Şbt

Akran zorbalığı; çocuk ve ergenle aynı yaş grubunda olan kişi veya kişilerin birbirlerine veya tek bir kişiye karşı fiziksel, sözel ve davranışsal olarak örseleyici, zarar verici davranışlarda bulunmasıdır. Çocukların bu durumu anlaması ve yaşadığı zorbalığı anlatması uzun sürebilir. Kendisine inanılmayacağından, dalga geçileceğinden ve zorbaca davranışların artacağından dolayı maruz kaldığı bu örseleyici davranışları yakınlarına, öğretmenlerine anlatmakta zorlanabilir.