İSTANBUL / FATİH - Sancaktar Hayrettin Ortaokulu

Sancaktar Hayrettin Ortaokulu

KOCA MUSTAFAPAŞA MAH. GÜMRÜKÇÜ SK. NO: 9 FATİH / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda nitelikli ve kaliteli eğitim hizmeti sunan, velinin öğrencisini gönderdiği okuluyla gurur duyduğu, çalışanların yapmakta olduğu işten keyif aldığı ve bunu yaşamına yansıttığı, okuluyla gurur ve övünç duyduğu, paylaşım ve takım çalışması yapan ,topluma ve kendine faydalı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendini sürekli geliştirmeyi amaç edinen, Vatanına ve milletine saygılı , ulusal değerleri her şeyin üstünde tutan ,dürüst ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Biz; bütün öğrencilerimizin “SORMA-OKU-ÖĞREN-NOT ET-PAYLAŞ” Sloganıyla öğrenmelerini ve paylaşmalarını sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen çevresine saygı duyan bireyler olarak yetişmelerini gerçekleştirmek ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Doğalgaz,Kalorifer
Ulaşım
35C Kocamustafapasa-Taksim , 35 Kocamustafapaşa - Eminönü , 35A Kocamustafapasa - Beyazıt , 35D Kocamustafapaşa - Balat İETT hatlarından Esekapi durağında indikten sonra 100 metre yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Kocamustafapaşa, Gümrükçü Sk. No:9, 34098 Fatih/İstanbul Sancaktar Hayrettin Ortaokulu
Merkez İlçe